Online Takip

Site Kurucu

Site Kurucu – Kendi Siteni Yap ve Yönet

3 adımda Kendi Sitenizi Kendiniz Yapın.
1 – 1.000 Şablondan dilediğinizi seçin.
2 – Adres, Telefon gibi genel bilgilerinizi girin.
3 – Sayfalarınızı ekleyin.
Hepsi bu kadar basit.
BURAYA TIKLAYARAK ONLINE DEMO yu inceleyin
ve ne kadar basit olduğunu kendi gözlerinizle görün.
Sadece 100 $
( Aylık, Yıllık değil, 1 seferlik Ödeme )
ONLINE DEMO YÖNETİM PANELİ
TEMA GALERİSİ ŞABLON GALERİSİ
Özellikler
# Sınırsız Sayfa Ekleme
# 100 Tema Seçeneği
# 4 Dil Seçeneği
# 18 Hazır Java Eklentisi
# Reklam Banner Yönetimi
# 600 Site Arka Planı

# Form Sihirbazı
# Üyelik Sistemi
# Bayi Sistemi
#
Dinamik Site Haritası
# Haber Yönetimi
# 21 Blok Seçeneği

# Logo Yönetimi
# Ayrıntılı Site İstatistikleri
# Alt Yönetim Panelleri
# Üst Menü Yönetimi
Sınırsız Sayfa Ekleme
Sınırsız sayıda kendinize ait sayfalar oluşturun ve o sayfaların içeriğini dilediğiniz gibi hazırlayın. Yazılarınızı kalın, renkli yapın. tablo ekleyin. resim,  flash video ekleyin. Kısaca ne isterseniz ekleyin sayfalarınıza.

100 Tema Seçeneği

Sistemde 100 tema standart olarak gelmektedir. Yönetim panelinizden tek tıklama ile anında sitenizin görüntüsünü değiştirin. Ayrıca 100 temaya ilave olarak site arka planı da sizin kontrolünüzde. 600 değişik resimden dilediğinizi seçin ve sitenize farklı bir hava katın.
4 Dil Seçeneği
Sistemde 3 dil seçeneği vardır. Türkçe, İngilizce ve Almanca. Eklediğiniz tüm sayfalar için 3 ayrı dilde içeriği ayrı ayrı olarak yönetim panelinden ekleyebilirsiniz.
18 Hazır Java Eklentisi
Site Kurucu yönetim panelinde görebileceğiniz 18 Hazır Java Eklentisi vardır. Hiçbir bilgi ve uğraş gerekmeksizin istediğiniz java eklentisini Aktif ederek sitenizde kullanabilirsiniz. Mouse u takip eden animasyonlar Durum ve Başlık çubuğunda yazılar, Sağ tuş kullanım yasağı, Açılış Mesajı gibi 18 farklı java script kullanıma hazır halde size sunulmaktadır. Seçin ve kullanın.
Reklam Banner Yönetimi

Banner Yönetimi ile sitede dilediğiniz 4 alana banner koyabilirsiniz. Yönetim panelinden Resim yada Flash olarak banner ınızı yükleyin sonrada Blok Yönetiminden bu reklam bannerlarını dilediğiniz blokta ve dilediğiniz sırada yayınlayın. Sitenize görsellik katın. 4 Reklam banner ı vardır. Aynı reklam alanına birden fazlada banner yükleyebilirsiniz ve aynı alana yüklediğiniz bannerlar her sayfa gösteriminde rast gele seçilip her defasında farklı biri ekrana getirilir. Ayrıca reklam banner larınıza KREDİ tanımlayıp belli bir gösterim hakkı verirsiniz ve hakkı dolana kadar yayında kalmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz farklı sitelerin bannerlarını sitenizde yayınlayıp banner a tıklandığında başka sitelere gidilmesini de sağlayabilirsiniz.
600 Site Arka Planı
Sistemde mevcut 100 temaya ilave olarak tüm sitenin arka planında kullanılabilecek 600 farklı resim seçeneği vardır. Hangi temayı seçerseniz seçin temalardan ayrı olarak 600 arka plan resminden birini de seçerek sitenizin daha görsel ve şık olmasını sağlayabilirsiniz.
Form Sihirbazı

Form Sihirbazı sayesinde sitenizde sınırsız sayıda form hazırlayabilirsiniz. Sipariş Formu, Yardım Formu, Bayilik Formu gibi bu sitede soldaki menüde gördüğünüz formlar hazırlamak çok kolay. Ayrıca bu formlarda olmasını istediğiniz haneleri ( Adınız, Mailiniz, Mesajınız gibi bilgi giriş haneleri) siz eklersiniz ve sıralamasını belirlersiniz.
Üyelik Sistemi
Sistemde üyelik özelliği vardır. Dilediğiniz sayfa ve modülü üyelerin görmesini sağlayabilirsiniz. İsterseniz herkes görsün dersiniz isterseniz sayfa  modüllerden dilediğinizi seçip bunları sadece üyeler görsün dersiniz.

Bayi Sistemi

Sistemde BAYİ özelliği vardır. Dilediğiniz sayfa ve modülü sadece bayilerin görmesini sağlayabilirsiniz.
Dinamik Site Haritası

Sitede DSH = DİNAMİK SİTE HARİTASI teknolojisi kullanılmaktadır. Yani sitenizdeki tüm sayfalar ve varsa form – modüller dinamik site haritasında otomatik olarak listelenmektedir. Sabit site haritası değildir. Yani siz sitenize yeni sayfa eklediğinizde site haritası sayfasına da o sayfa otomatik eklenir ve yeni sayfalarınızın otomatik olarak arama motorları tarafından hızlı bir şekilde indexlenmesi sağlanır. Bir sayfanızı sildiğinizde o sayfa site haritası sayfasından da otomatik olarak silinir. Böylece site haritanızda dolayısıyla arama motorlarının hafızasında kırık-bozuk linkiniz asla olmaz.

Haber Yönetimi

Yönetim panelindeki Haber Yönetimi ile siteniz / Firmanız ile ilgili haberler ekleyebilirsiniz.
21 Blok Seçeneği
Sistemde 21 adet blok vardır. Kiralık İlanlar, Satılık İlanlar, Arama, Hava durumu, Döviz kurları, İstatistikler, Haberler, Tavsiye et, Takvim&Saat, Faydalı Linkler gibi bir çok blok sistemde hazırdır. Bu blokları yönetim panelinden solda yada sağda olsun aktif/pasif olsun ve sıralaması şu olsun şeklinde dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca sisteme ÖZEL BLOK ta eklenmiştir. Bu özel blok içini istediğiniz gibi yazı, resim veya link ile oluşturabilirsiniz.
Logo Yönetimi
Sitenin üst kısmındaki LOGO nuzu Resim yada Flash dosya formatında kendiniz yönetim panelinden yükleyebilirsiniz ve değiştirebilirsiniz.
Ayrıntılı Site İstatistikleri
Yönetim panelinden sitenizi ziyaret eden kişiler hakkında ayrıntılı istatistiklere ulaşabilirsiniz.
Alt Yönetim Panelleri
Sistemde bir ana yönetici ve sınırsız sayıda alt yönetici tanımlanabilir. Alt Yöneticilere istediğiniz hakları verebilirsiniz. Bu özellik Ana site yöneticisinin alt yöneticilere kısıtlı haklar tanımasını sağlar. Ayrıca bayiler ana yönetici kendileri olup müşterilerine alt yönetici panelleri açabilir ve onlara kısıtlı haklar verebilirler.
Üst Menü Yönetimi
Sitedeki tüm sayfalarda logo altındaki üst menü alanında istediğiniz butonları yayınlayabilirsiniz.

Yorum bırakın

Web Tasarım

Oto Galeri Portalı = 200 $

Emlak Portalı = 200 $

Site Kurucu = 100 $

E Ticaret Sitesi = 250 $

İlan Sitesi = 200 $

Haber Portalı = 350 $

Arkadaşlık Sitesi = 200 $

E Katalog = 200 $

Flash Site Kurucu = 200 $

Kategoriler

Kategoriler

Takvim

Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arşiv

Blog İstatistikleri

  • 21.902 kişi

Popüler Yazılar

RSS Bay Bedava

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

RSS Bildirgec.org

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

RSS InternetHaber.com

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Toplistler

News & Media Blogs - BlogCatalog Blog Directory